Moi,

Mahtavaa, että löysit KOOK Visions sivustolleni!
Oletko asiantuntija?  Yrittäjä? Haluaisitko käyttää yritysviestinnässäsi laadukkaita visuaalisia kuvia enemmän, vähentää valmiiden kuvapankkikuvien käyttöä ja saada kasvatettua yrityksesi palveluiden tunnettuvuutta? Hyvin suunnitellun ja toteutetun viestinnän avulla kasvatat brändisi arvoa ja luot enemmän sisältöarvoa asiakkaillesi. Kyllä, investointi hyvään viestintään kannattaa aina. Kook Visions pystyy auttamaan kaikissa näissä asioissa!

Yrityskuvaus ja kuvaaja

Kook Visions auttaa sinua kertomaan asiakkaillesi sekä henkilökunnallesi yrityksesi palveluista, niiden hyödyistä, uusin ideoin, joissa hyödynnämme videoita ja still -kuvia. Jos sinulla on toimintaa usealla paikkakunnalla, tarjoamme käyttöösi myös työvälineitä, joiden avulla löydät viimeisimmät yrityksesi kuvat ja videot helposti. Teemme yrityksellesi oman kuvapankin yrityksesi omilla kuvilla. KOOKin kuvapankkipalveluiden avulla varmistat myös, että et joudu koskaan miettimään mistä löytyisi yrityksesituotteen tai palvelun kuvituskuva, joka sopisi yrityksesi viestintään.

Tavoitteena on kehittää yrityksesi tunnettavuutta, kertoa yrityksen tarina asiakkaille tai ratkaista yrityksesi visuaalisen viestinnän haasteita. Kaikki kuva-ja videoviestintä tukee myyntiä yrityksesi asiakasryhmille. KOOK toteuttaa myös lyhyitä videomainoksia sosiaalisen median käyttöön. Jos et ole tuttu digiviestinnän mahdollisuuksista, KOOK toteuttaa sen puolestasi yhdessä laaditun viestintäsuunnitelman mukaisesti.

Miksi tarvitaan kuvaajaa?

” Haluan auttaa yrityksiä menestymään. Tähän pystyn käytätämään omaa työhistoriaani paljon. Olen ollut ostajanpaikalla, tehnyt kaikki mahdolliset virheet visuaalisessa viestinnässä ja oppinut niistä. Yrityksen kannattaa tehdä itse sisällöntuotantoa sekä käyttää ammattilaisten yrityskuvaus -palveluita yritysviestin selkeyden säilyttämiseksi. Viestintäsuunnitelma on tärkeä työkalusisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä. Kook on yrityksesi kokenut pitkäaikainen viestinnän kumppani. ” – sanoin vähän aikaa sitten

Kuvaamisen aloitin jo pikkupoikana. Opiskelu ja työt veivät kuitenkin myynnin ja markkinoinnin pariin. Yrittäjänä saan auttaa yrityksiä ja luovien alojen toimijoita vielä parempaan visuaaliseen viestintään kuvien ja videoiden kautta. Kuvaan yrityksille fiilis ja brändikuvia, tallennan esityksia ja puheita. Innostun myös haastavista ja vaikeista kuvauspaikoista. Tutustu lisää palveluihimme.

Ai niin, minusta ja mitä mitä tiedän myynnistä sekä myynnin tukemisesta.
Olen suurperheen isä, liiketoiminnan kehittäjä sekä luovien alojen soveltaja. Olen tuottanut visuaalista viestintää digimedioihin paljon työurani aikana ja olen toiminut yrittäjänä useita vuosia. Tunnen yrityksen johdon ja omistajien haasteet yrityksen muutostilanteissa. Tuon KOOKin palveluiden kautta helpotusta yritysten muutenkin hetkiseen elämään tukemmalla sisäistä ja ulkoista viestintää.

Koulutuksestani on tekninen mutta jo aikaisessa työelämän vaiheesa hakeuduin myynnin ja markkinoinnin pariin. Kuvaaminen on ollut osana yli 10 vuotta ja visuaalisen viestinnän opiskelu ei lopu koskaan. Toteutan viestintäprojekteja kaupallisella näkökulmalla. Vaikka haluankin, että viestinnällä on vaikuttamisen paikka joka kerta, itse en tee taidetta. Ihailen kuvajournalismia ja sen ammattilaisia. Viihdyn hektisessä ympäristössä, rentoudun luonnossa ja kaikista tärkein luontoelementti on vesi ja erityisesti meri. Viihdyn ihmisten parissa, tykkään asiakaskohtaamisista mutta pidän myös studiotyöskentelystä, promokuvauksista ja tuotekuvauksesta.

” Arto on ammattilainen moniosaaja, jolla on silmää ja näkemystä juurikin kuvauksen, yrityskoutsauksen ja yhteistyön kehittämisen saralla.

Suosittelen Kook Managementin palveluita! ” – Saija

Vauhtia ja tilanteita

Olen ollut palkkatöissä yli 15 vuotta, yrittäjänä useita vuosia useilla toimialoilla kotimaan kaupasta kansainväliseen myyntiin. Olen käynyt useita myynnin ja markkinoinnin kursseja, suunnitellut lanseerauksia, kehittänyt kannattavuutta ja sparrannut myyntiä.

Tunnen yritysmaailmaa hyvin. Olen ollut perustamassa useita yrityksiä, käynnistänyt ja konkreettisesti ylläpitänyt verkkokauppoja tilauksesta toimitukseen, tehnyt B2B myyntiä ja markkinointia yritysten palveluille sekä B2C tuotteille. Asiakkaiden hoitaminen tuonti ja vientisektoreilla, tuoteiden lokalisointi ja versiointi ovat opettaneet visuaalisen viestin tärkeyden. Yritykset, jotka panostavat viestintään saavat yhden erottautumiskeinon itselleen lisää. Näkyvyyden ja tunnettuvuuden saavuttaa aina joku markkinoilla olevista toimijoista hyvällä viestinnällä. Joku on aina esillä. Viestintä maksaa, kyllä. Nykypäivänä kyse ei ole viestintään laitettavasta rahasta vaan oikeista kumppaneista ja hyvästä tiimistä. Panos yrityksessä toteutetun tai palveluna ostetun viestinnän laatuun maksaa itsensä takaisin brändin arvossa, myynnin helpottumisena ja palveluiden tietoisuuden kasvuna. Uskon myös erilaisten tapahtumien voimaan, vaikuttaviin ja muistijäljen jättäviin palveluihin ja ennen kaikkea globaaliin markkinaan.

Lyhyesti:  Yrityskuvaus eli Visio Tarinaksi

Kuvien kertomat tarinat ovat kiinnostaneet aina. Uskon, että jokaisella tapahtumalla, palvelulla ja yrityksellä on tarina joka kannattaa kertoa ja tallentaa kuvin. Hyvin viestitettynä viestin saaja muistaa sen kauan. Innostun asiakkaiden tarinoista, viestinnän visiosta ja ymmärryksestä viestinnän taustoista. Kuvaajatiimimme pystyy toteuttamaan vaativammatkin kuvauskohteet viestinnän tarpeen ja kohderyhmän mukaisesti. Visio tarinaksi.

Olen erikoistunut nuorten ja aikuisten, yritysten, tapahtumien ja konserttien kuvaamiseen sekä tallentamiseen. Olen työskennellyt yritysten palveluiden rakentajana, markkinoinnin kehittäjänä. Ymmärrän yrittäjän haasteet markkinoilla erottautumisessa. Työskentely PK-sektorin ja kansainvälisten yritysten kanssa on mielenkiintoista. Myös osa tapahtuma- ja konserttikuvistani on saanut uuden elämän ja niitä on julkaistu useissa lehdissä. Uskon kuvien vaikuttavuuteen ja yrityksen omien kuvien käyttöön. Haluan kehittää yrityksien visuaalista viestintää yrityskokemukseni ja  still- ja videokuvien avulla.

Yrityskuvaus -palvelumme yrityksille

KOOkin palvelut kehittyvät koko ajan. Kiinnitän huomiota erityisesti asiakkaan projektin tavoitteen ymmärtämiseen, tilauksesta toimitukseen -toimintamalliin sekä asiakaskohtaamiseen. Joskus käy niin, että asiakkaat eivät itsekään tiedä projektin tavoitetta. Näissä tilanteissa autan mielelläni ja joskus haluttu projekti onkin vaihtunut toiseksi tärkeämmäksi projektiksi. Hyvä niin, eteen päin mennään.

KOOK Visions palvelut:

  • Henkilökuvaus ja promokuvaus
  • Brändi- ja fiiliskuvaus
  • Tapahtumakuvaus
  • Yrityskuvaus
  • Videokuvaus ja editointi


Tilaa itsellesi Kook Management uutiskirje, niin saat tiedon uusista palveluistamme, kursseistamme ja uusista sisällöistämme ensimmäisenä. Kerrotaan tarinat kuvin!

Kuvauspalveluiden tilaaminen ja käyttäminen on helppoa. Jutellaan lisää, ota yhteyttä.

Yhteistyöterveisin,

Arto

045 126 4071
FB: @kookmngmt
IG: @kookmngmt
Videokokous: Astu sisään