Videokuvaus -palvelut

Toteutamme asiakkaidemme videokuvaus -palvelun ja muut viestinnän tarpeet monipuolisesti. Videon avulla taltioidaan helposti tapahtumia, koulutuksia, haastatteluita jne. Sisällön tekeminen kannattaa aina sillä sitä voi hyödyntää viestinnän lisäksi myös muissa tukimuodoissa yrityksen viestin kirkastamiseksi.

Video on monikäyttöinen formaatti. Sitä voidaan käyttää koulutuksissa, yritysesittelyssä, keikkataltioinnissa, tuote-esittelyssä jne… osana yrityksen omaa viestintäsuunnitelmaa. Video on myös helppo upottaa yrityksesi some-kanaviin tai verkkosivuille.

Toteutamme asiakkaillemme
  • Videokuvauksen suunnittelun
  • Käsikirjoituksen
  • Videokuvauksen
  • Äänen tallentamisen
  • Editoinnin
  • Jakelun Youtube / Vimeo / KOOK -serverin kautta

Keräsimme muutamia esimerkkejä lähiaikojen projekteistamme. Tutustu videolinkkeihin ja kuvauspalveluumme. Kerromme mielellämme kokemuksistamme videon käytöstä sekä asiakasprojekteistamme lisää.  Me kuuntelemme.

 

Seikkailupeli ja sisällön videokuvaus

Kook Visions ja KOOK Visions videokuvauspalvelutPaikkojen, rakennusten, matkailukohteiden esittelyyn voidaan helposti toteuttaa seikkailupeli, jossa annetaan tehtävä seikkailijalle videoiden muodossa. Kook Visions oli mukana taltioimassa Salapoliisi Välkyn seikkailua asiakaskohteessa. Seikkailurasteja toteutettiin 7 kappaletta plus aloitus introvideo sekä lopetusvideo. Katso mobiilikäyttöön tehty Intro-video tästä.

 

Videomainos

KOOK Visions toteuttaa yrityksesi videomainokset ja videokuvaus palvelut.

Hyvin käsikirjoitettu video kertoo nopeasti viestinsä. Video voi olla viihdyttävä, kouluttava, koukuttava Video-Blogi tai vaikka kampanjamainos, jota käytetään sosiaalisessa mediassa. Videon tuotantoon kannattaa panostaa aina puvustuksesta näyttelijöihin asti. Myös lavastus on tärkeä osa tarinan kerrontaa, myös Vblogissa. Ohessa esimerkkinä yksi lyhyt mainos joka on kohdennettu yrityksille. Kuvamateriaalin ollessa puutteellista, joudutaan joskus turvautumaan voimakkaaseen tekstin käyttämiseen. Katso lyhyt mainos sosiaaliseen mediaan 15s.

 

Videokuvaus ja LIVE -taltiointi

KOOK Visions tallentaa konserttien LIVE esitykset. Videokuvaus ja tapahtumakuvaus KOOK Visionilta.

Konserttitilanne on mieleenpainuvin yleisössä. Kun LIVE -keikalle roudataan ajoissa kamerat ja mikit paikalle, saadaan talteen musiikin improkeikalla upeita taltiointeja hetken biiseistä. Oheisessa esimerkissä Laulusaaren Neiti Ö ja muusikko Antti Ainola tekevät hetken biisin, eli musiikkikappaleen yleisöltä saadista aiheista ja musiikkilajeista. Katso esimerkki musaimprobiisistä tästä.

 

Yrityksen sisäisen koulutusmateriaaalin videokuvaus

Yrityksen koulutusmateriaalin videokuvaus asiakkaan tiloissa.

Yritykset ja suuret yksiköt ja valmistavan teollisuuden tehtaat tuntevat henkilöstön koulutushaasteet hyvin. Henkilöstön vaihtuvuus aiheuttaa monille yrityksille runsasta ajankäyttöä uusien henkilöiden perehdyttämisessä. Sisäinen koulutusmateriaaali on helppo toteuttaa koulutusvideona. Koulutusmateriaaalia on helppo päivittää toimintamallien tai asioiden muuttuessa. Video toimii myös erinomaisena työnantajakuvan edistäjänä ja työkaluna rekrytoinnissa.

 

Esityksen ja konsertin videokuvaus / taltiointi

KOOK Visions tallentaa konsertit ja tapahtumat. KOOK Videokuvaus -palvelut.

Klassinen musiikki on parhaimillaan akustisesti kuunneltuna. Konserttitila vaikuttaa paljon äänen muodostumiseen ja tuo vaativuutta tallentamiseen, jotta instrumentin äänen sävy ja salin äänen vaikutus saadaan molemmat talteen. Oheisessa esimerkissä konsertti pidettiin Porvoossa Näsin -kartanon näyttelyssä jossa jousikvartetti Luminoso esiintyi. Katso esimerkkivideo tästä.

 

Osana oppimateriaalia

KOOK Visions toteuttaa video opetusmateriaalia. Videokuvaus, käsikirjoitus ja toteutus.

Tiedekasvatus on tärkeä asia. Oppituntimateriaaleja voidaan toteuttaa alakouluikäisille videoiden muodossa. Videomateriaali auttaa ja helpottaa opettajan työtä opetustilanteen toteuttamisessa. Tiedekasvatustunnista onkin positiivisia kokemuksia mm. vilkkaiden lasten keskuudessa. Videolla esiintyy Tutkija Pii. Hän kiertää tapahtumissa kouluttamassa alakouluikäisiä mm. perusväriopista, värien käytöstä ja pipetoinnista. Katso Introvideo Salaiseen laboratorioon.

 

Videokuvauksen hinta

Videon hinnoitteluun liittyy monia asioita joita perinsteisessä still -kuvauksessa ei ole. Esimerkiksi lähtöhinta pienelle videotuotannolle on 500 – 5000€ riippuen projektin koosta. Tarvitsemme usein lisätietoja yrityksesi tarpeista tarkempaa hinnoittelua varten. Teemme hyvin yksinkertaiset videot nopeasti. Toteutamme ammattitaidolla monikamerakuvauksen, äänen muokkaukset, editoinnit jne. Laskemme mielellämme tarkemman tarjouksen.

Tässä yksi esimerkkivideo joka toteutettiin asiakkaalle tukemaan uuden tuotteen lanseerausta.

 

Kuinka pääset eteenpäin?

Videoiden käyttäminen on helppoa! Videon tekeminen voidaan käsittää myös investointina yrityksen viestintään. Video-materiaalin käyttöikä on vuosia videon sisällöstä riippuen. KOOKin toteuttaman videokuvausten jälkeen asiakkaidemme on ollut helppoa tilata seuraava video toiseen tarpeeseen. Jatkossa uuden videon tilaaminen on vieläkin helpompaa. Me autamme asiakkaitamme sisällössä, tarinassa, käsikirjoituksessa sekä muun viestinnän ja sisällön toteutuksessa. Soita meille tai lähetä sähköpostia!