Viestintäpalvelu tuo uutta näkökulmaa palveluihisi

Viestinnässä kaikki elementit tukevat toisiaan. Hyvin kirjoitettu teksti, tehty presentaatio, esitteet, messuosasto tai yrityksen verkkosivut tarvitsevat puhuttelevia kuvia ja videoita. Nämä tukevat kohderyhmän viestintää ja samalla rakentavat yrityksen / yrittäjän / henkilön brändiä. Kuvat ja videot ovat nykyään viestinnässä entistäkin korostuneemmassa asemassa. Siksi kannattaa toteuttaa yrityksen viestintäsuunnitelmaa, jotta resurssit kohdistuisivat oikeaan kohderyhmään ja yrityksen viesti olisi mahdollisimman kirkas potentiaalisille asiakkaille.

KOOK Vision toteuttaa asiakkailleen myyntiä ja markinointia tukevia viestintäpalveluita. Toteutamme asiakkaidemme sisällöntuotantoa viestintäsuunnitelman mukaisesti sekä sparraamme asiakkaitamme saavuttamaan kohderyhmänsä paremmin. Haluamme olla osa asiakkaan arkea ja siksi tarjoamma vuosisopimusasiakkaillemme markkinointia helpottavia työkaluja kuva- ja videoaineistojen hallintaan.

KOOK Viestintäpalvelu YrityksilleYrityksen brändin rakentaminen

Vanha sanonta: jos olet hajuton ja mauton brändi, et jää mieleen kohderyhmällesi. Aivan, mitään sanomaton viestintä ei puhuttele ketään. Kaikkeen sisältöön kannattaa panostaa suunnittelusta toteutukseen. Pienelläkin budjetilla saadaan yrityksen viesti perille. Osa yrityksistä tekee kaiken sisällön itse, osa investoi ammattilaisiin ja osa sekoittaa nämä kaksi taitavasti keskenään. Hyvin tuotettu sisältö jää mieleen ja puhuttelee vuosienkin päästä. Kukapa ei haluaisi tulla muistetuksi brändinä?
Hyvin toteutettu visuaalinen viestintä on yksi tärkeä elementti brändin rakentamisessa.

Toteutamme asiakkaillemme tapahtuma-, yritys-, henkilö-, brändi- ja fiiliskuvaukset. Still- ja videokuvaus tehdään tehokkaasti asiakkaan kanssa ja tarvittaessa KOOK Management auttaa kuvauspaikkojen, näyttelijöiden tai muiden visuaalista viestintää tukevien palveluiden hankkimisessa.

KOOK Visions ja viestintäpalvelu uusilla työkaluillaMihin tätä kaikkea kuva-aineistoa tarvitaan?

Elämme kommunikaation kulta-aikaa. Kuvia ja videoita käytetään enemmän kuin koskaan. Sisällön tuottaminen on tärkeätä yrityksen itsensä tehtynä ja ulkopuolisilta palvelun tarjoajilta ostettuna. Molemmat tukevat loistavasti yrityksen viestintäsuunnitelmaa. Tehty kuva- tai videosisältö on kuin investointi. Hyvä kuva ja videomateriaali tuottaa yritykselle voittoa myynnin muodossa ja vahvistaa brändin tunnettuvuutta. Sisältö tuotetaan kerran ja sitä käytetään useaan kertaan useassa mediassa. Esimerkiksi tanssitapahtumien kuva-aineistoja käytetään runsaasti tapahtuman aikana sosiaalisen median sisältönä sekä tapahtuman viestinnässä tapahtuman jälkeen.

Toistojen avulla viesti menee halutulle kohderyhmälle ja rakentaa yrityksen brändiä tunnetummaksi. Ilman kuvia ja videoita olisi vain teksti ja ääni. Nekin toimivat. Tärkeätä olisi olla siellä missä asiakkaasikin on ja tarjoata heille hyödyllistä materiaalia käyttöön. Kouluta, viihdytä, auta ja vinkkaa.  Asiakkaasi arvostavat hyödylllistä sisältöä. Siksi työkalupakki ”täynnä” kuvia ja videoita on hyvä juttu. Tutustu esimerkkivideoihin eri sovellusalueilta täältä. Kerromme mielellämme jokaisesta video-projektista erikseen.

KOOK Visions toteutti Kaarina Music -tapahtumalle Fiiliskuvat osana KOOK ViestintäpalveluKook Visions -viestintäpalvelu

  • Viestintäsuunnitelmat yrityksille ja yhteisöille

Palvelukuvaus: käymme lävitse yrityksen- ja viestinnän tavoitteen, nykyelementit ja viestinnän haasteet. Avainhenkilöiden kanssa pidetään viestinnän workshop, jonka jälkeen yrityksellä on selkeä priorisoitu polku jatkotoimenpiteitä varten. Workshopissä käsitellään viestinnän tavoitteen lisäksi viestinnän nykytilannetta, kohderyhmiä, haasteita ja resursseja.

  • Näkyvyyden kartoitus, viestin teroitus ja toimintaehdotus

Palvelussa kartoitetaan yrityksen näkyvyys somekanavissa, verkkosivujen toimivuus, hakusanojen kartoitus ja toimintaehdotus viestinnän parantamiseksi ( kohderyhmät, aktiivisuus, resurssit )

  • Brändi- ja fiiliskuvaus asiakkaan lokaatiossa tai studiossa

Yrityksen strategian ja mediamiksin tarpeiden mukaiset kuvat yrityksen käyttöön. Palvelu sisältää alkukartoituksen visuaalisen viestinnän tarpeista. Palvelussa kuvataan tapahtuma, tilaisuus ja/tai henkilöt asiakkaan tiloissa viestintäsuunnitelman tueksi. Tutustu viimeaikaisiin projekteihimme täältä.

  • Tapahtumakuvaus ( video/still -kuvaus )

Tallennetaan yrityksen tilaisuus tapahtumapaikalla videotallenteeksi ja/tai still-kuviksi. Kuvaus tehdään suunnitelman mukaisesti 2-3 kameralla ja ulkoisilla mikrofoneilla lokaatiosta riippuen. Videotallenteessa on HD tasoinen kuva ja ääni. Kuvauksissa voidaan myös hyödyntää 360- tai drone -kuvausta. Tutustu esimerkkikuviin tapahtumakuvista.

  • Teemakuvaukset studiolla

Teemakuvauksia järjestetään kerran kuukaudessa Studiossa. Kuvaukset voivat olla esimerkiksi valmistuvasta teoksesta (tanssi/näytelmä) tai bändin tai  orkesterin promokuvaus. Kuvauspaketit vaihtelevat teeman mukaisesti. Kuvat toimitetaan korkearesoluutioversioina peruskäsiteltyinä asiakkaan ladattavaksi linkin kautta.

Kuinka KOOK viestintäpalvelumme toimii?

Kartoitamme asiakkaan tavoitteet ja viestintäpalvelu -tarpeen tarkasti, haluamme ymmärtää asiakkaamme liiketoiminnan ennen viestintäpalvelun aloittamista. Tuomme keskusteluun tiimimme laajan osaamisen. Kartoitus tehdään tapaamisen tai videoneuvottelun kautta. Lähetämme asiakkaalle linkin videokokoukseen. Sovimme asiakkaan kanssa yhteisestä suunnitelmasta ja aikataulutusta yhdessä.

Hoidamme asiakasprojektin tiimimme kanssa ja viestitämme asiakalle sovitusti. Teemme kaikista toimeksiannoista kirjallisen sopimuksen kaikkien osapuolien kanssa (tarjous, tilaaja, malli, meikkaus, jne.) projektin tarpeiden mukaisesti. Kaikki kuvaukset suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa joko studiossa tai asiakkaan lokaatiossa. Studio on avoinna ajanvarauksen mukaan.

Sopimusasiakkaidemme palveluita ovat mm. viestintäkonsultointi, yrityksen brändikuvien/tuotekuvien/kuvituskuvien kuvapankki, valokuvien tilauskanava ( digi/printti), uusien kuvien tilausjärjestelmä, kuvapankin kuvat linkin kautta aina käytettävissä, kuvien kokojen muuttaminen järjestelmässä helposti käyttötarpeen mukaan, kuvien upottaminen digiaineistoon linkin tai html-koodin avulla, jne… Järjestelmän käyttämisen ei tarvitse olla koodari tai edes tietokonenörtti.


Palvelemme  asiakkaitamme Suur-Turun alueella Naantalista Paimioon ja Paraisille. Toteutamme viikottain sisällöntuotantoprojekteja Helsingin alueella; Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi.


Tutustu viestintäpalvelu kuva-aineistoihimme lisää:

Facebook sivuihimme
Instagram sivuihimme
Esimerkkejä projekteistamme